[Cursul de Miracole] Psychotherapy – Purpose, Process and Practice – lectura si ganduri

Citesc aici pentru noi toti, extensia “Psihoterapie – Scop, Proces si Practica” din Cursul de Miracole si adaug gandurile mele pe marginea textului. Textul din aceasta extensite face parte din versiunea Urtext a Cursului de Miracole, cea mai completa varianta disponibila public a acestuia (de exemplu, versiune cursului de la Foundation for Inner Peace are cu 40.000 mai putin cuvinte, au fost scoase portiuni din text din aceasta, din pacate).

“Psihoterapie – Scop, Proces si Practica” constituie volumul 5 al Cursului de Miracole, alaturi de:

Vol 1 – Textul

Vol. 2- Culegere de Exercitii

Vol. 3 – Manualul Profesorilor

Vol 4 – Termeni

Vol 6 – Cantecul rugaciunii

Vol 7 – Darurile lui Dumnezeu.

Simt ca ceea ce este aici in textul Volumul 5 – “Psihoterapie – Scop, Proces si Practica” din Cursul de Miracole face o atat de frumoasa cadrare a ceea ce insemna terapia si rolurile de sprijin. Iubesc Cursul de Miracole si cred ca ne poate servi noua, tuturor, aceasta perspectiva asupra lucrului cu mintea si realitatea proprie si a celorlalti, mai ales noua, celor care ii insotim pe altii in propriile calatorii prin Viata, indiferente in forma in care o facem: psihologi, terapeuti, coach, consilieri scolari sau de dezvoltare personala, asistenti sociali si alte roluri de sprijin.

Am sa citesc fiecare capitol in engleza (nu exista inca traducere in limba romana) si apoi o sa adaug gandurile proprii in limba romana.
Sa ne serveasca! 🙂

Episodul I – Introducere

Episodul 2. Capitolul 2 – Scopul psihoterapiei

0
    0
    Cosul tau
    Cosul de cumparaturi e golInapoi in magazin