Antrenamentul mintii constiente

Daca #respiri si esti interesat(a) de viata… te astept sa mi te alaturi in dezvoltarea #claritatii si #concentrarii#mintii.

Cuvantul “meditatie” are o incarcatura care ma face sa nu vorbesc despre asta.

Primul pas in purificarea mintii este dezvoltarea constientizarii monentului prezent, si unul dintre cele mai bune intrsumentele pe care le avem la dispozitie pentru acest lucru este respiratia. Practica constientizatii respiratiei in momentul prezent duce la claritatea si concentrarea mintii – anapana sati.

Aceasta tehnica este atat de simpla si totodata atat de… greu de practicat din cauza agitatiei mintilor noastre, antrenate sa priveasca exclusiv spre exterior, sa alerge dupa obiective marete, sa faca planuri, sa obtina rezultate… orice, numai sa nu traiasca in #prezent.

Din 2007 ma uit spre interior si pana acum m-am antrenat in 10 silent retreaturi vipassana. Inafara restreaturilor, este o continua provocare pentru mine sa imi antrenez mintea sa ramana in prezent.

Te invit sa mi te alaturi in #practica.

Ne vom aduna pe Zoom si vom petrece o ora impreuna. In aceasta ora iti vom incepe prin a impartasi cu tine cate putin din ce spun vechile traditii despre anapana sati, ne vom ne antrena timp de 40 de minute in practica, dupa care impartasim din experienta grupului si raspundem la intrebari.

La finalul intalnirii poti oferi un schimb de energie, daca simti asta, in bani, sub forma de donatie.

Vezi urmatoarele sesiuni planificate in evenimente.

Iulia
0
    0
    Cosul tau
    Cosul de cumparaturi e golInapoi in magazin