divinitate

aranjez deja la multe niveluri si sunt parte din…. acest “proiect”, “curs” (@ feminitate.org) sa ii spunem… poate fi numit si viata 🙂
nu pot face diferenta intre ele…
angajamentul meu a fost luat deja intern… cu ceva vreme in urma…
si da, este in primul rand pentru divinitatea care se manifesta prin mine, care este in fiecare din noi. poate suna egoist… nu e deloc… daruirea pe care o simt fata de Universul intreg mi-e calauza… si am multe de oferit: mie si femeilor din jurul meu. deja se intampla… prima dovada sunt eu :)… din ce in ce mai eu!

inca inainte sa apara mesajul publicat de Andreea si Mihaela pe feminitate.org, in ultimele trei luni impartasesc cu doi prieteni dragi cat de sacred-devine-goddess ma simt de din-ce-in-ce-mai multe ori… cu tot ce inseamna asta… cu toata energia care curge prin mine… cu tot ce simt ca vine din urma – generatii, ancestral, energia feminina care se manifesta pentru ca si acest spirit sa se poata manifesta fizic in acest corp-tub minunat :).
“IMPREUNA” este de vreo 2 ani o tema principala in aceasta perioada a vietii mele… si in primul rand IMPREUNA cu mine 😛
asadar incepem weekendul viitor, apoi ne vedem pe 14.11, 12.12, 09.0.2016 etc… a 10-a intalnire va fi pe 13.08.2016. minunat!

mintea imi spune in continuare “nu ai ce cauta acolo, tu nu esti mama”… insa stiu dincolo de minte ce sunt ;)..si da, zambesc… si da, si mintea mea va fi cu mine la intalniri :P… ne vom tine de mana cu blandete…

​I’m (with)in, all the way! <3

love and blessing to all the women in the world!

feel free to share your thoughts on this

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul de cumparaturi e golInapoi in magazin