[podcast] Conversatii cu sens: jurnal de (ne)somn

Salut,

Acesta este un podcast.

Bine ai venit sau in loc de introducere 🙂

Sa exprim, mai ales gandurile de nevorbit este greu (crede minte mea in acest moment) si important in acelasi timp. Vreau sa schimb acest “greu” in, mai usor, mai lin, gradual..

Trece vremea vietii asteia… si simt ca sunt nevorbita. Sunt multe in interior, de multa vreme – poate o sa fie doar “masturbare intelectuala” cum ii spun eu (am aceasta tendinta, asa am fost antrenata) insa imi doresc sa umplu spatiul asta de aici cu… vorbeli.

Tot ce e in interiorul meu legat de mine si de lume. O fac pentru mine. Nu stiu cat sau cum o sa fie si ma voi bucura sa descopar.  Am amanat prea mult… mult prea mult. Din micime.

Cel mai trist scenariu e sa ajung pe patul de moarte sa regret ca nu am facut-o. Asta ma motiveaza :).

Nici macar nu stiu ce subiecte o sa fie – depinde de ce in interior aici si acum. Deocamdata am intentii de “vorbeli” despre moarte, minte si materie, bucurie si durere, sex, tabuuri, frica, rusine, micime si mandrie, ignoranta si constienta, intregime, lipsa de iubire si Iubire, cu toate ca despre ultima, nu se poate vorbi. Se poate doar trai.

O sa am invitati prieteni de ai mei, persoane pe care le-am intalnit si m-au inspirat. Poate fi chiar vanzatorul de la supermarket (asa cum mi-a venit o data).

Intentia e sa pun blandete si fermitate in ceea ce fac – imi doresc sa pun asta si aici. Stiu insa ca unele momente mintea mea uita si va reactiona. Ma voi auto-imbratisa si atunci, imi doresc…

Daca nu, voi fi recunoscatoare si ma vei ajuta daca o vei face tu, ce imi esti oglinda vesnica…

Tu, de vei asculta / citi ceva aici, e problema si responsabilitatea ta :D.

Aceasta este antecamera mintii mele, un budoir plin de dualitatea acestei existente – te invit sa calci cu blandete; calci pe o minte intrupata, aflata in calatoria (re)Cunoasterii de Sine.

Iar de nu e pentru tine, vorba priemierului australian, esti liber(a) sa pleci :).

Sa imi / ne fie de bine si folos,

(me, me, me 🙂 )

Iulia

The mind is what causes wisdom’s arising
And so, look not for buddhahood elsewhere!

Gotama Buddha, The Noble Mahayana Sutrahttps://anchor.fm/iulia-sara/episodes/e2-4-Octombrie—ziua-nucilor-si-a-readucerii-aminte-ekj1ad

In curand 🙂

0
    0
    Cosul tau
    Cosul de cumparaturi e golInapoi in magazin