[podcast] Work is love made visible

Bine ai venit la podcastul Work is Love Made Visible! 🙂

Acesta este un podcast care vede si aduce in fata oameni care prin munca si activitatea lor profesionala fac Iubirea vizibila. Acestia sunt oameni, de cele mai multe ori, necunoscuti publicului larg. Sper ca aceste persoane si conversatii sa te inspire si pe tine, asa cum ma inspira pe mine! 🙂

Sunt Iulia Sara, consilier in cariera, cazul clasic de reorientare profesionala, de la IT&C la Resurse Umane si apoi, la Bucuria Vietii.

In 2008 cand am demisionat din ultima organizatie in care am fost angajata mi-am promis ca nu o sa mai lucrez niciodata intr-un spatiu in care nu simt ca pot fi cu bucirie si iubire. De aceea mi-am ars toate cartile de vizita pe care le aveam (prea multe), intelegand ca nu sunt ce scrie pe ele. Sunt mult mai mult decat atat… iar blogul acesta incearca sa ma cuprinda cu totul, intelegand ca sunt si mai mult de atat.

De atunci, in fiecare proiect si in fiecare zi a vietii mele masor TOT ce fac in bucurie de Viata. Daca nu mi-e clar, ma opresc si ma uit spre interior – cum se simte asta? Vreau sa ma implic in acest proiect? Cum simt sa lucrez cu acest client/organizatie? Cum simt legat de acest colaborator?… si asa mai departe.

Am intalnit intre timp, la tot pasul, oameni care fac Iubirea posibila si vizibila prin munca si activitatea lor: fie ca sunt vanzatori intr-un magazin de cartier sau lucratori cu pamantul, creatori de handmade sau scriitori de carti pentru copii… pe acesti oameni vreau sa ii vedem mai mult. Vreau sa ii vedem si sa ii vedeti… sa ne lasam inspirati si sa pasim cu incredere spre noua lume pe care inima noastra o stie posibila.

Fie ca fiecare dintre noi sa alegem munca aceea care face Iubirea visibila! Si sa o facem pe cea pe care am ales-o cu si in Iubire!

Sunt binecuvantata sa-mi fi ales munca din inima! Sau poate ea m-a ales pe mine sau m-am lasat aleasa.

“Work is love made visible. And if you can’t work with love, but only with distaste, it is better that you should leave your work and sit at the gate of the temple and take alms of the people who work with joy.”

“Munca este iubirea facuta vizibila. Si daca nu poti sa lucrezi cu iubire ci doar cu dezust, este mai bine sa iti parasesti munca si sa sezi la usa templului si sa primesti pomana de la cei care lucreaza cu bucurie.”

Khalil Gibran

Asadar, bine ai venit si abia astept sa aflu, la fiecare episod, cum e si pentru tine sa afli despre acesti oameni!

Cum iti serveste? Cum te incurca? 🙂

Iulia

0
    0
    Cosul tau
    Cosul de cumparaturi e golInapoi in magazin