contact

iulia . sara @ gmail . com – (+40) 733 186 744

Skype: iulia.sara

If you feel like sending me a message, you can do it using the contact form below:

[contact-form subject='[mesaj primit in contact form @ iulia-sara.ro’][contact-field label=’name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’website’ type=’url’/][contact-field label=’include you message to me here:’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

2 Responses to “contact

 • Serendipitatea care face ea ce face si ne tot da tarcoale, a facut sa ajung pe site-ul tau.
  Ideea e asa: si eu sunt pasionat de a transmite din experientele personale celorlalti. A inceput intr-un aeroport, in care a trebuit sa stau 8 ore, in Munchen. Si am intrebat zeci de oameni, de diverse nationalitati ce e important pentru ei, ce merita sa impartaseasca.
  Si am acele povesti.
  Le puneam 3 intrebari:
  1. Care e cea mai mare bucurie a ta?
  2. Ce-ai invatat cu adevarat relevant pe propria ta piele?
  3. Ce vrei sa le transmiti oamenilor?

  Apoi, am facut acest site: http://launch.inspireandgo.com/
  S-au strans cam 1000+ de oameni, din toata lumea, dar inca nu am decis sa il fac, pentru ca nu am gasit timp si sunt rezervat in ceea ce priveste deschiderea celorlalti.
  Si, sambata, am initiat o rubrica pe site-ul meu: http://noulpamant.ro/articole/daruieste-inspiratie/ – la care deja au inceput sa apara povesti.
  Acum, intrebarea este: cum ne putem uni fortele, ce simti tu ca e de facut avand aceste date? 🙂

 • Vlad Popescu
  3 years ago

  Buna ziua doamna Sara, ma scuzati de deranj. Acum aproximativ o saptamana, mama mea v-a contactat telefonic in legatura cu practica studentilor pentru perioada de vara. Am inteles ca puteti sa-mi trimiti o lista cu locurile unde as putea aplica. Va multumesc anticipat. Precizez ca sunt student la Relatii Internationale si Studii Europene la Petru Maior (anul II).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *